Kommersiell kyla

Behöver ni bygga ett kyl-eller frysrum?

Kommersiell kyla efterfrågas allt mer. Behöver ni bygga ett frysrum eller ett kylrum med kylmaskiner och kylväggar då har ni kommit rätt. Eller om ni till exempel behöver en plug-in kyl (med stickkontakt) för läsken och juicen i ert café.

Ni kan med förtroende lämna över jobbet åt oss, för vi gör allt från ax till limpa och sköter hela projekteringen från idé till installation. För oss står kundens behov och möjligheter i centrum.

Våra kunder finns bland en mängd olika företag, från bensinmackar, restauranger, slakterier, livsmedelstillverkare till mejerier och kylbilar. I stort sett alla som behöver ett större utrymme för att kyla ner livsmedel kan vända sig till oss.

Vi tar också hem mindre kylanläggningar som lösa plug-in kylar till exempelvis caféer, bensinstationer och mindre livsmedelsaffärer.

Garantiservice för de flesta varumärken

Vi utför garantiservice åt det flesta tillverkare av bland annat ismaskiner, rostfria kylar och frysar. Vi utför även läckagekontroll enligt köldmedieförordningen.

Årlig kontroll

Ni som brukare av en kylanläggning är skyldiga att det kommer ut en certifierad kylfirma som gör den årliga kontrollen. Vi tar hand om detta åt dig, håller reda på när kontrollen ska göras och utför den. Då lagen kräver att anläggningen är hel. Om kommunens miljöinspektörer kommer på besök så måste alla papper vara i ordning. Vi ser till att de är det, men brukaren är ansvarig.